OhjeKäyttöönotto

Googlen yhdistäminen (Gmail, Kalenteri, Drive)

Avustajasi voivat lukea ja toimia Gmailissasi, kalenterissasi, Drivessasi, Docsissasi ja Sheetsissäsi, kun yhdistät Google-tilisi. Lukeminen ja luonnostelu tapahtuvat itsestään. Jokainen lähetys, muutos, siirto tai poisto odottaa ensin lupaasi kortilla, ellet anna avustajan tehdä sellaista kysymättä kohdassa ”Asetukset, Hyväksynnät”. Voit milloin tahansa muuttaa yhteyden vain luku -tilaan kohdassa ”Asetukset, Käyttöoikeudet”.

Näin yhdistät (ensimmäinen kerta)

  1. Avaa Maxiful-sovelluksessa Yhteydet-sivu. Se ei aluksi näy vasemman reunan luettelossa: avaa se ”Sivut”-kohdan vieressä olevasta valikosta.
  2. Valitse ”Tuottavuus”-kohdassa Google Workspacen vierestä Käyttöönotto-ohjeet.
  3. Seuraa siellä olevia ohjeita: luot oman Google-kirjautumisasiakkaan, syötät Google-osoitteesi ja valitset Yhdistä Google.
  4. Salli Maxifulin pyytämä käyttöoikeus Googlen omalla sivulla selaimessasi.

Ensimmäisellä kerralla vaiheisiin menee noin vartti.

Kuka pääsee käyttämään yhteyttä

Avustajasi laitteellasi (tietokone). Kutsumasi kollegat eivät koskaan saa käyttöönsä Google-yhteyttäsi.

Yhteyden katkaiseminen

Avaa Google Workspacen vierestä Käyttöönotto-ohjeet ja valitse Katkaise yhteys.